Varovanje osebnih podatkov

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo posebno skrb in pozornost. Skrbimo, da so vse zahteve s tega področja dosežene, če se le da, jih poskušamo celo preseči, saj se nadvse zavedamo občutljivosti tega področja.

Za potrebe nemotenega poslovanja spletna potovalna agencija www.potujnekam.com zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek,
  • rojstni datum,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov e-pošte,
  • kontaktno številko mobilnega telefona,
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v registracijski in prijavni obrazec na spletnem mestu potujnekam.com .

Za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, ne odgovarjamo.

Podjetje SMR&Co, d.o.o. Škofja Loka bo z vsemi podatki zbranimi na straneh www.potujnekam.com razpolagalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Upravitelj spletne strani www.potujnekam.com podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. V primeru dostave potovalnih dokumentov (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih podjetje SMR&Co, d.o.o. Škofja Loka (www.potujnekam.com) zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja SMR&Co, d.o.o. Škofja Loka in njene spletne potovalne agencije www.potujnekam.com.

S prijavo na katerega koli izmed programov in z vzpostavitvijo kontakta s podjetjem SMR&Co, d.o.o. Škofja Loka soglašate, da podjetju SMR&Co, d.o.o. Škofja Loka dovolite interno uporabo vaših osebnih podatkov.