Last minute

Vsi vemo, da je zelo pomembno, da do izbrane destinacije pridemo HITRO in POCENI. Hkrati si želimo za svoj denar dobiti največ! Zato so najbolj primerne last minute ponudbe.

Zaradi nenehnih zahtev po vedno več in več in takoj (več počitniške ponudbe, last minute in first minute ponudbe, letalskih kart, rent-a-car,… ) ter po najnižjih možnih cenah, je takojšnja rezervacija last minute počitnic prek spletne strani postala resničnost. Pregledovanje in primerjanje last minute in tudi rednih ponudb različnih organizatorjev potovanj, v realnem času, je dosegljivo z nekaj kliki na vašo miško. Vse na enem mestu!

Na dopust po last minute ceni
Na dopust po last minute ceni
  • Ker je rezervacija prek spletne strani www.potujnekam.com, varna, hitra in zelo enostavna
  • Ker zaradi sodelovanja samo z renomiranimi organizatorji potovanj zagotavljamo kvaliteto
  • Ker pri aranžmajih na naši spletni strani ni skritih stroškov
  • Ker imamo v naši ponudbi več hotelov in last minute aranžmajev
  • Ker našo ekipo sestavljajo izkušeni strokovnjaki z večletnimi izkušnjami
  • Ker zagotavljamo hitro podporo strankam
  • Ker nudimo dnevno osvežene last minute ponudbe
  • Ker za rezervacije prek spletne strani www.potujnekam.com ne zaračunavamo stroškov prijavnine
  • Ker z nami prihranite čas in denar
Last Minute ponudbe
Last Minute ponudbe

Velikokrat se zgodi, da so organizatorjem počitnic ostale proste, neprodane kapacitete, katere potem ponudijo po nekoliko nižji ceni. Vendar pozor!

Gre tudi za dejansko zadnja mesta na letalu ali za nekoliko manj zanimivo ponudbo, ki jih organizatorji poskusijo prodati v zadnjem hipu in se jih oglašuje pod last minute ponudbo.

Samo pazite, da vam zadnjih "sedežev" kdo drug ne "spelje". ;)

DOBRO JE VEDETI

Ker se cene in prosta mesta pri last minute ponudbah vsakodnevno spreminjajo, priporočamo, da večkrat obiščete našo spletno stran in ujamete ugodne popuste in najboljše last minute ponudbe.

Ko odkrijete ponudbo, ki ste jo iskali, ne odlašajte in izkoristite priložnost. Ponudba v zadnjem hipu je namreč zelo omejena in kaj hitro se lahko zgodi, da vas bo kdo prehitel in vam speljal odlične počitnice.

1. Meseca junij in september
Vsi tisti, ki imate možnost, izberite idealen čas za počitnice – to sta meseca junij in september. Primerna sta tako za krajše kot tudi za daljše počitnice. Vse nam bližnje in popularne destinacije kot so Španija s kanarskimi otoki, Turčija, Tunizija, Ciper in Egipt so že prijetno tople in sončne. Z edino razliko – za svoje počitnice boste plačali manj. Če počakate še na last minute ponudbe, bo prihranek še občutnejši.

2. Pazite na razmerje med kvaliteto in ceno
Med najbolj popularnimi destinacijami so zagotovo Egipt, Turčija in Tunizija saj nudijo odlično storitev za sprejemljivo ceno. Večinoma je tudi standard storitve na visokem nivoju. Se je pa vsekakor priporočljivo držati nekaterih smernic in izbrati kakšno zvezdico višjo kategorijo kot pa nižjo. Ravno tako vse navedene destinacije ponujajo odlične last minute akcije tudi v pred in posezoni.

3. All inclusive ponudba
Izberite all inclusive ponudbo, saj je zagotovo in tudi večkrat preizkušeno to najbolj ugodna oblika preživljanja počitnic. Razen seveda, če se ne mislite udeležiti vsak dan kakšnega od izletov oz. se po cele dneve potapljati uro ali dve stran od hotela.

Morda se zdi na prvi pogled last minute ponudba z all inclusive storitvijo kljub vsemu predraga, vendar pa znajo biti zneski za hrano in pijačo zunaj hotelskih resortov praviloma precej zasoljeni. Po koncu težko pričakovanih počitnic boste ugotovili, da ste za all inclusive last minute ponudbo odšteli manj kot za počitnice na bazi nočitve z zajtrkom.

4. Bodite prilagodljivi
V kolikor niste časovno omejeni na čisto fiksen datum, boste zagotovo našli še bolj ugodne last minute ponudbe. Tudi če imate samo 7 dni časa za svoj dopust, boste bistveno lažje našli ugodno ponudbo, če lahko odpotujete enkrat v roku naslednjih 14-20 dni (za 7 dni), kot pa če iščete točno določen datum.

5. Spontana in hitra odločitev
Nekateri organizatorji potovanj imajo v določenem trenutku na voljo še nekaj prostih sedežev na letalu ali nekaj prostih sob v hotelu, ki bi jih želeli zapolniti. Zato so tik pred zdajci, dan ali dva pred odhodom, pripravljeni občutno znižati cene svojim last minute ponudbam. Če ste spontani in niste ravno vezani na točno določeno destinacijo, je to najboljši in najugodnejši način za rezervacijo najcenejših počitnic.

 
Število destinacij: 395

Termin potovanja

Odhod:
Povratek:
Trajanje:

Potniki

Število odraslih potnikov:
Starost otrok na dan povratka
1. otrok 2. otrok 3. otrok

Filtriraj prikazane ponudbe

Cena (min-max)

od 260,00 € do 3.949,00 €

Odhodno letališče

Kategorija

Razvrsti prikazane ponudbe po:

Cena na osebo

Kanarski otoki - Španija
od 603,00 €
cena na osebo
Tunizija
od 381,00 €
cena na osebo
Indijski ocean
od 1.081,00 €
cena na osebo
Avstrija
od 550,00 €
cena na osebo
Bulgarien
od 1.210,00 €
cena na osebo
Danska
od 827,00 €
cena na osebo
Evropske mikrodržave
od 1.544,00 €
cena na osebo
Južna Afrika - zahodna obala
od 914,00 €
cena na osebo
Madžarska
od 581,00 €
cena na osebo
Malta
od 574,00 €
cena na osebo
Nemčija - jug
od 719,00 €
cena na osebo
Nemčija - prireditve
od 1.332,00 €
cena na osebo
Severni Atlantik
od 1.530,00 €
cena na osebo
ZDA - Mehiški zaliv
od 1.343,00 €
cena na osebo
ZDA - zahodna obala
od 924,00 €
cena na osebo