Plačilni pogoji

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza

 • Običajni način s pologom akontacije
  Ob rezervaciji je potrebno plačilo akontacije v višini najmanj 30% od skupnega zneska rezervacije (v kolikor je do odhoda manj kot 15 dni, je višina akontacije lahko tudi 40% oz. 50%). Preostali del plačila je potrebno poravnati vsaj 15 dni pred odhodom v kolikor ni s strani organizatorja potovanja določeno drugače. Točen rok za dokončno plačilo bo navedeno na ponudbi, ki jo prejmete ob zaključku rezervacije na vaš e-naslov.
 • Plačilo na obroke (brez obresti)
  Ob rezervaciji plačate akontacijo v višini 30%, naslednji mesec plačate 100 € in naslednjega 50 €..., do 10 dni pred odhodom, ko je potrebno poravnati razliko do celotnega zneska rezervacije.
 • Plačilo v celoti
  V kolikor želite, lahko svoje izbrane počitnice plačate naenkrat v celoti.
 • Plačilo s plačilnimi karticami (Master Card, Visa, Maestro, Karanta in Diners Club)
  Ob plačilu s kartico zaračunavamo administrativne stroške v višini 1,5% od vrednosti plačila.
  Primer: za plačilo aranžmaja v višini 500 EUR, zaračunamo 7,50 EUR administrativnih stroškov.
 • Obročno plačilo s plačilnimi karticami (Master Card, Visa, Maestro, Karanta in Diners Club)
  S plačilnimi karticami katerih izdajateljica je NLB d.d. omogočamo nakup na do 12 enakih obrokov* brez obresti. Pri plačilu s kartico Diners Club je možen nakup na 2 do 24 obrokov.

  Nakup na obroke na daljavo je možen izključno za plačilo z Diners Club kartico. Pri plačilu na obroke z ostalimi karticami se je potrebno zglasiti v naši poslovalnici v Ljubljani.

  Cenik administrativnih stroškov v primeru obročnega plačila s karticami
  - NLB plačilne kartice ..................................1,5% + 2 € na obrok
  - Diners Club (2-6 obrokov) ........................3,6%
  - Diners Club (7-12 obrokov) ......................5,0%
  - Diners Club (13-24 obrokov) ....................5,0% (+ odstotek skladno s spl. pogoji DC)  * Pri plačilu na obroke zaračunavamo administrativne stroške. Več info najdete v Splošnih pogojih.

Podatke, potrebne za plačilo boste prejeli na svoj e-naslov ob zaključku rezervacije. Plačila na poslovni račun Potuj nekam d.o.o. lahko izvršite na vaši najbližji enoti banke ali pošte ali preko vaše e-banke.