Tajska

Tajska - menihi
Tajska - menihi

Tajska je odličen kraj za počitnice ali potovanje. Predstavljajte si eksotične plaže, toplo turkizno morje, čudovito naravo, riževa polja, zlate templje in jahanje slonov po džungli… Vse to in še več ponuja Tajska.
Tajska last minute - odlična ponudba in najugodnejše cene.

Tajska vam poleg vzburljivega življenja v Bangkoku ponuja tudi prečudovite eksotične plaže polne palm, nacionalne parke, enkratne tropske džungle, zlate templje, na tisoče kipov Bude, eksotične kulinarične specialitete in gostoljubne ter srčne domačine. Začutite šarm daljnega Vzhoda, začutite deželo nasmeha. Tajska vas pričakuje!

Tajska - Long tail čolni
Tajska - Long tail čolni

Tajska last minute – garantiramo najnižje cene za last minute ponudbe.

Zaradi svoje globoke vere v budizem je Tajska tako rekoč posuta z lepimi in lepo ohranjenimi templji, katere Tajci redno obiskujejo in katere lahko obiščete tudi vi. Menihi so vedno odprti in prijazni do gostov ter jim radi povedo kakšno zgodbo. Tajska je dežela , na katero ima zaradi svoje lege veliko kulturnih vplivov tudi kultura sosednjih dežel. V bližini so Indija, Burma, Kambodža in Kitajska.

Tajska last minute – dnevno osvežene ponudbe, kjer boste našli odlično ponudbo po nižjih cenah.

Vredno omembe je tudi dejstvo, da je standard hotelskih namestitev in storitev na tajskem visok. Zaradi relativno nizkih cen si boste lahko privoščili precej več in se dnevno razvajali na masažah, romantičnih večerjah, se podali na izlete in marsikateri spominek, kos obleke ali sliko tudi prinesli domov. Tajska last minute – rezerviraj zdaj in še dodatno prihrani.

Tajska je zaradi vsega naštetega zagotovo dežela, ki jo je vredno obiskati in raziskati. Tajska last minute – največja ponudba počitnic avstrijskih in nemških organizatorjev potovanj na enem mestu.

Več ...
 
Število destinacij: 14

Termin potovanja

Odhod:
Povratek:
Trajanje:

Potniki

Število odraslih potnikov:
Starost otrok na dan povratka
1. otrok 2. otrok 3. otrok

Filtriraj prikazane ponudbe

Cena (min-max)

od 749,00 € do 1.100,00 €

Odhodno letališče

Kategorija

Razvrsti prikazane ponudbe po:

Cena na osebo