Dominikanska republika

Dominikanska republika - sanjski oddih
Dominikanska republika - sanjski oddih

Iščete last minute ponudbe? Super, na pravem mestu ste! Dominikanska republika je s svojimi čudovitimi plažami, morjem in ljudmi zagotovo ena najbolj zaželenih destinacij na Karibih.

Tukaj boste našli ugodne letalske vozovnice za kraje Punta Cana, Puerto Plata in Santo Domingo veliko last minute ponudbo vseh večjih organizatorjev potovanj. Dominikanska republika vas pričakuje!

Dominikanska republika last minute - počitnice po najbolj ugodnih cenah na trgu. Ogromna ponudba odličnih all inclusive 3, 4 in 5 zvezdičnih hotelov. Rezervirajte svoje sanjske počitnice zdaj.

Do izbrane ponudbe za vsakega od zgoraj naštetih krajev kliknite na enega od treh gumbov na zgornji sliki ali pri koncu te strani. Do vaših sanjskih počitnic vas loči le še nekaj klikov. Dominikanska republika last minute – rezervirajte svoje počitnice zdaj.

Dominikanska republika - država, ki si s Haitijem na zahodu deli otok Hispaniola, na severu meji na Atlantik, na vzhodu in jugu pa na Karibsko morje, se lahko ponaša z odlično urejenimi turističnimi resorti, ki ponujajo all inclusive počitnice z veliko užitka in malo hrupa. Dominikanska republika je popularna tako med družinami, kot tudi upokojenci in mladimi – več kot očitno lahko tu vsakdo najde nekaj zase. Dominikanska republika last minute - odlične ponudbe za vse želje in okuse.

Več ...
 
Število destinacij: 4

Termin potovanja

Odhod:
Povratek:
Trajanje:

Potniki

Število odraslih potnikov:
Starost otrok na dan povratka
1. otrok 2. otrok 3. otrok

Filtriraj prikazane ponudbe

Cena (min-max)

od 1.054,00 € do 1.150,00 €

Odhodno letališče

Kategorija

Razvrsti prikazane ponudbe po:

Cena na osebo