POLNO ZASEDENO

Z ekipo mtb.si na otok Rab

Zagotovo se strinjaš, da je jesen najlepši čas za kolesarjenje ob morju. Pravijo da otok RAB gorskega kolesarja najprej preseneti, takoj za tem pa navduši. Je neverjetno raznolik in po njem vodi najlepša etapa gorskokolesarske dirke štirih otokov (4 Islands MTB Stage Race).

Snovalci spletne strani Mountain bike Slovenija, zagotovo največjega gorskokolesarskega portala pri nas, te vabijo, da se jim pridružiš pri raziskovanju kvarnerskega otoka Rab in sicer od petka do nedelje (06.-08.10.2017).

Kaj te čaka?

Dobra družba, dva dneva kolesarjenja z vodnikom gorskega kolesarstva, zabava, dvakrat polpenzion (večerja in zajtrk) v majhnem, prijetnem hotelu/penzionu tik ob morju, zanimive zgodbe in kar nekaj teorije.

Imamo odgovore na skoraj vsa vprašanja, tako glede tehnike vožnje, kakor tudi servisiranja koles. Če boš za, bomo na turi naredili tudi kakšno delavnico na terenu, rešili in odpravili okvaro. Če ti bo kakšen odsek prestrm, te lahko naučimo tudi kakšnega tehničnega trika, da ostaneš na kolesu.

Vse to in predvsem vabljen v najboljšo družbo!

VIKEND PAKET NA RABU

(od petka, 06.10. do nedelje, 08.10.2017)

CENA: 114 EUR na osebo

Vključeno v ceno:
- namestitev v dvo/triposteljnih sobah
- 2 x polpenzion
- 2 x vodena tura

Ni vključeno v ceno:
- turistična taksa se plača na kraju samem (ca. 1,1 EUR/osebo/dan)
- lastna poraba
- zavarovanje rizika odpovedi (5,45 EUR na osebo)
- turistično zavarovanje z asistenco (PRIPOROČAMO!!!)
- prevoz do Raba in nazaj (lastni prevoz)

* enoposteljne sobe niso na voljo

Kaj potrebujete?

Gorsko kolo z grobo profiliranimi gumami, čelado, kolesarski nahrbtnik, bidon ali meh za pijačo, vsaj eno rezervno zračnico in primerna kolesarska oblačila.