Kanarski otoki

Fuerteventura - Morro Jable
Fuerteventura - Morro Jable

Kanarski otoki se nahajajo v modrem, osvežujočem Atlantskem oceanu in so ena od 17 avtonomnih skupnosti v Španiji. Sestavljeni so iz 7 večjih otokov in sicer La Gomera, El Hierro, La Palma in Tenerife, ki sestavljajo provinco Santa Cruz de Tenerife in otokov Fuerteventura, Gran Canaria in Lanzarote, ki pripadajo provinci Las Palmas.

Kanarski otoki so zaradi svojega podnebja in klime, enkratne raznolikosti živalskega in rastlinskega sveta ter čudovitih vulkanskih in zlato peščenih plaž ena glavnih turističnih destinacij na svetu, ki je aktualna vseh dvanajst mesecev v letu. Kanarski otoki so idealna destinacija, kjer boste zagotovo preživeli čudovite počitnice. Sami, z družbo, v paru ali z družino. S pomočjo aktualne in ugodne last minute ponudbe so počitnice na kanarskih otokih še bližje in dostopnejše.

Ustavite se za trenutek in si privoščite zaslužen oddih. Predstavljajte si sledečo sliko, vi z vam ljubo osebo, kanarski otoki in njihovih 365 sončnih dni, fantastično vreme, naravne lepote in prečudovite plaže.

Več ...
 
Število destinacij: 7

Termin potovanja

Odhod:
Povratek:
Trajanje:

Potniki

Število odraslih potnikov:
Starost otrok na dan povratka
1. otrok 2. otrok 3. otrok

Filtriraj prikazane ponudbe

Cena (min-max)

od 468,00 € do 679,00 €

Odhodno letališče

Kategorija

Razvrsti prikazane ponudbe po:

Cena na osebo