Hrvaška

Hrvaška - nepozaben dopust
Hrvaška - nepozaben dopust

Hrvaška obala je zaradi svoje bližine, edinstvenosti, raznolikosti in naravnih lepot idealna izbira za prvomajski dopust ali poletne počitnice. Pravzaprav je Hrvaška zanimiva vse od februarja pa do novembra, saj je na voljo velika izbira hotelov s 4* in 5*, ki nudijo razvajanje v svojih wellness centrih. Hrvaška ravno tako ponuja različne namestitvene kapacitete kot so hoteli, apartmaji, turistična naselja in kampi.

V kolikor iščete ugodne, kvalitetne in udobne počitnice je Hrvaška zagotovo prava destinacija. Na voljo so vam počitnice v priljubljenih krajih: Umag, Poreč, Pula, Novigrad, Rovinj, Šibenik, Dubrovnik ter na priljubljenih otokih kot npr: Pag, Krk, Lošinj, Brač, Hvar in Korčula. To so samo nekatere od priljubljenih destinacij na Hrvaškem, ki vas s svojo mamljivo ponudbo vabi pod toplo sonce.

Hrvaška - čudovita obala
Hrvaška - čudovita obala

Poleg kristalno čistega morja Hrvaška nudi tudi izlete v nacionalne parke ali na samotne otoke. Sprostite se v katerem od mnogih skritih zalivov, privoščite si dobro zabavo in se udeležite hotelske animacije. Hrvaška je v poletnih mesecih gostiteljica precejšnjega števila kulturnih prireditev, prepustite se gostoljubju in mediteranski kuhinji, ki vam bo še dolgo ostala v spominu.

Najbrž že poznate oglas:

  • 2786 sončnih ur na leto,
  • 1244 otokov,
  • 576 različnih ribjih vrst,
  • 130 avtohtonih vrst grozdja,
  • 14 objektov pod UNESCO-vo zaščito

...enostavno preveč zanimivosti za kratek opis
...ravno prav za idealne počitnice.