Grčija

Grčija (Lefkas) - plaža Egremini
Grčija (Lefkas) - plaža Egremini

Raznolika dežela, polna naravnih lepot in zgodovine. Zibelka evropske kulture se lahko še danes ponaša s čudovitimi arheološkimi ostanki, zanimivo pokrajino, peščenimi plažami in prijaznimi ljudmi. Grčija last minute – najugodnejše ponudbe, vse na enem mestu.

Grčija preseneti vsakogar. Nekateri si jo predstavljajo kot deželo otokov in plaž, na koncu pa so popolnoma presenečeni, ko ugotovijo kako je hribovita. Drugi menijo, da je tu vse suho in da ne raste veliko zelenja, pa so nato ravno tako presenečeni, ko zagledajo zelene otoke, polja pšenice in druge nasade.

Tu vsak najde nekaj zase in si s tem zagotovi izpopolnjene počitnice. Lahko odkrivate že skoraj zapuščene vasice v hriboviti celinski Grčiji, lahko se sončite na plažah neštetih otokov ali pa odkrivate ostanke antičnih Grkov. Lahko se odločite preživeti počitnice aktivno in odidete pohajkovati po bližnjih hribih iz katerih se nudi čudovit razgled po okolici. Lahko se naučite kakšnega novega vodnega športa, saj imajo ogromno ponudbo tako smučanja na vodi, kot tudi potapljanja in jadranja. Grčija last minute – preveri in rezerviraj zdaj!

Več ...