Dubai

Dubai - plaža prestižnega hotela
Dubai - plaža prestižnega hotela

Dubai je poleg emiratov Abu Dhabi, Sharjah, Ajman, Ras Al Khaimah, Fujairah in Umm Al Quwain, eno izmed sedmih mest, ki sestavljajo federacijo Združenih arabskih emiratov. Združeni arabski emirati, ali na kratko ZAE, so obmorska puščavska država na jugovzhodu Arabskega polotoka, ki na severu meji na Perzijski zaliv, na severovzhodu na Omanski zaliv in Oman, na katerega meji tudi na vzhodu, na jugu in zahodu pa na Saudovo Arabijo. Na severozahodu je le kakšnih 20 km po morju oddaljena od obale Katarja. Medtem, ko za glavno mesto velja Abu Dhabi, pa je največje in najbolj turistično obiskano mesto Združeno arabskih emiratov, Dubai. Gre za puščavsko mesto z dih jemajočo infrastrukturo, ki je postalo priljubljeno zaradi udobja, ki ga Dubaj ponuja turistom.

Ker je od Evrope oddaljeno le pet ur in približno tri ure od večine držav Srednjega Vzhoda in Bližnjega Vzhoda, je Dubai odlična destinacija za kratek oddih za nakupovanje, zabavo, sončenje, kopanje, uživanje v odlični kulinariki, številne športne dogodke in še mnogo več. Kozmopolitansko mesto ponuja dolge bele peščene plaže, luksuzne hotele na plaži, obilo športnih aktivnosti, vse od golfa, ribolova, potapljanja, smučanja pa do safarija po puščavi. Vse gurmane bo navdušila odlična arabska kulinarika, ki ponuja pester izbor mednarodnih okusov, obenem pa je Dubai tudi pravi nakupovalni raj in mesto, kjer je poskrbljeno za zabavo 24 ur na dan.

Več ...
 
Število ponudb: 563

Termin potovanja

Odhod:
Povratek:
Trajanje:

Potniki

Število odraslih potnikov:
Starost otrok na dan povratka
1. otrok 2. otrok 3. otrok

Filtriraj prikazane ponudbe

Najdi hotel

Cena (min-max)

od 510,00 € do 9.500,00 €

Odhodno letališče

Destinacija

(Spremeni)

Mesto

Kategorija

Storitev

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni ocena gostov in njihovo priporočilo?
Vse ocene in mnenja ter priporočila gostov so uporabljena za pripravo povprečne ocene in priporočila gostov. Izračunana so na podlagi ocen gostov v zadnjih 25 mesecih. Oddali so jih gostje, ki so v objektu preživeli najmanj eno nočitev. Mnenja in ocene gostov vam lahko pomagajo pri načrtovanju vaših počitnic in vam nudijo dober vpogled v dejansko stanje in ponudbo objekta.
Kako pridem od letališča do hotela?
Pri večini ponudb z vključenim letom (letalo+hotel), je transfer vključen v ceno ponudbe. To je iz same ponudbe razvidno in tudi navedeno v seznamu, ki ga dobite ob kliku na "Kaj je vključeno v ceno aranžmaja?". V kolikor transfer ni vključen v ceno, je to tudi jasno napisano.
Ali so cene na vaši spletni strani enake cenam tujih organizatorjev potovanj?
Tako je. Vse cene, ki so objavljene na naši spletni strani so identične cenam objavljenim na spletnih straneh slovenskih ali tujih organizatorjev potovanj. Ker smo prepričani, da nikjer drugje ne morete dobiti boljše cene, strankam nudimo Garancijo najnižje cene.
Razvrsti po:

Cena na osebo