Partnerji

http://www.zav-mb.si/

Nesreča nikoli ne počiva in prizadene lahko vas, vaše najbližje ali vaše imetje. Poskrbite, da boste vi, vaši najdražji in vaša največja osebna tveganja varni, njihova morebitna izguba pa čim manj boleča. V ZM ponujamo bogato paleto osebnih zavarovanj, od življenjskih, preko nezgodnih, do zavarovanj imetja in kreditov.

http://ec.europa.eu/transport/passenger-rights/sl/

Potniki potrebujejo skupek načel, da se lažje zavedajo svojih pravic, če gre pri njihovem potovanju kaj narobe, in sicer ne glede na vrsto prevoza, ki ga uporabljajo, ter ne glede na to, če potovanje v celoti poteka v posamezni državi članici ali znotraj Skupnosti ali prek zunanjih meja.

http://www.as-amtk.si/

Je prišel čas za opravljanje izpita (vozniškega dovoljenja)? AMTK je pravi naslov za vas! Naučili vas bodo voziti in vam olajšali pridobivanje izpita. Verjemite...voznike "ustvarjajo" že od leta 1962.

http://www.abcsport.si/

Telovadba, plavanje, nogomet, balet, žogarija, vadba za odrasle, tekaški treningi, tečaji smučanja in rolanja pa letovanja in zimovanja, so dejavnosti, na katerih se pri ABC športu resnično spoznajo in zadnjih 10 let posvečajo posebno pozornost. Množica zadovoljnih otrok in njihovih staršev so zagotovo najboljša referenca... Za več informacij obiščite njihovo spletno stran.